Хасково

Джип блъсна дете на пешеходна пътека до „Смирненски“

Джип Тойота е блъснал днес дете до ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от полицията.

Инцидентът е станал на пешеходна пътека на булевард „Стефан Стамболов“. Джипът е шофирал 32-годишен мъж от село Долно Големанци.

В резултат на удара детето е с наранявания по лицето. 12-годишното момче е настанено за наблюдение в хасковската болница без опасност за живота. На шофьора е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванина
Иванина
21.11.2017 20:18 20:18

Вече стана ежедневие в хасково да блъснат човек или дете на пешеходна пътека.защо институциите не си вършат работата.къде са?всеки ден ставам свидетел как на легнал полицай дори ускоряват.нещо не е наред в тази държава.нямаме култура за нищо.а човешкият живот?омръзна ми да се страхувам за децата си.

фасдгдсг
фасдгдсг
21.11.2017 20:49 20:49

Писна ми от педерасти със скъпи коли които се мислят за безсмъртни и недосегаеми.Крайно време е да се наложат ефективни наказания на тези мутроподобни индивиди

Ник
Ник
21.11.2017 23:43 23:43

Не са само шофьорите със скъпите коли, които превишават скоростта и не дават предимство на пешеходна пътека. Селяндури, идиоти и безотговорни шматки има с всякакви автомобили. Аз съм шофьор и винаги съм на щрек на пешеходните пътеки, готов да пропусна всеки чакащ дългата опашка от коли. Когато съм пешеходец обаче не чакам никой на пътеката. Вдигам ръка срещу тях и тръгвам. Много бързо спират. Просто човек трябва да се подсигури със сигнал. Това е.

Анонимен
Анонимен
22.11.2017 9:38 9:38

Трябва да има ум в тази глава която носи на раменете си.Този който е прегазил дете няма нищо в тази глава

.
.
22.11.2017 10:20 10:20

Точно там е общинска полиция. Градът ни се е превърнал в бардак, където всеки си кара както си иска, паркира където си иска, катастрофи и пострадали има ежедневно. Има стотици полицаи в Хасково наредени на държавната хранилка, но резултати от работата им няма. Срам и позор сте, господа с пагони. Не забравяй те, че и вашите деца живеят и ходят по улиците на този град.

Димо
Димо
22.11.2017 13:03 13:03

До г-н ”каза” ! Не виждаш ли че всяка сутрин на пешеходната пътека до Общинска полиция има поне най-малко двама полицаи . И има ред , но тези полицаи не могат да бъдат цял ден там . Пиша го защото моето дете учи в Смирненски и аз лично съм доволен че сутрин има полицаи там на пешеходната пътека .

Гражданин
Гражданин
22.11.2017 14:00 14:00

Много ли е трудно всички пешеходни пътеки да са повдигнати, но не като тези които са новоизградени, а много по-високи! Толкова ли не са ходили до Стара Загора да видят какви са там, я си минал с повече от 20 км/ч ,я си останал без кола!

Back to top button