Хасково

Климентова награда за Деляна Янкова и Даниела Стоянова, ученици с патриотичен спектакъл за патрона

Седмокласничката в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ Деляна Янкова е тазгодишният носител на Климентовата награда за ученик. За учител Климентова награда пък получава преподавателят по български език и литература Даниела Стоянова, съобщиха за Haskovo.info от училището.

Наградите ще бъдат връчени на церемония на 24 ноември. Тази година патронният празник на „Св. Климент Охридски“ – 25 ноември, се пада в събота.

Климент Охридски

Сега са Климентовите дни в училището и в рамките на инициативата днес ученици от 5 и 7 клас представиха драматизации на „Хайдути“ от Христо Ботев и „Немили-недраги“ от Иван Вазов в читалище „Св. Климент Охридски – 1969“. За отличното си представяне младите актьори заслужиха овациите на своите учители и съученици.

Програмата на Климентовите дни включва още музикално междучасие, литературен конкурс на тема „Децата на Климент творят“, конкурс за рисунка „Под дъгата на детството“, „Чети с мен“, математически маратон, езикова щафета, благотворителен базар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ученик
Ученик
22.11.2017 21:30 21:30

Честито и на двете!Това са едни от най-хубавите дни през цялата учебна година и е изключително забавно!Никога няма да забравя прекараното време в това училище!❤️

Стефка Иванова
Стефка Иванова
23.11.2017 3:19 3:19

Ей такива неща да се чуват ! Браво , прекрасни са нашите деца !

Back to top button