Хасково

Областният с благотворителна кауза „За повече деца в България“

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово и дни преди настъпването на Новата 2018 г. областният управител организира Коледен благотворителен базар. Традиционната дарителска кампания тази година е посветена на новия живот и семейството.

Нашата каузата е „За повече деца в България“. Това е съвместна идея на Дечев и фондация „Искам бебе“. Раждаемостта е социален, икономически, културен и национален проблем. Затова всички заедно трябва да обединим усилията си и с много любов да подкрепим каузата „За повече деца в България“!

Фондация „Искам бебе“ подкрепя семействата, които искат да имат деца и защитава техните интереси; работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми; информира, финансира и осигурява емоционална подкрепа на бъдещите родители.

За да изпълнят с щастие и детски смях още домове в Хасково и областта, фондация „Искам бебе“ и областният управител организират тридневен Коледен благотворителен базар. Той ще се проведе на 13, 14 и 15 декември в сградата на областна администрация Хасково.

Разчитаме да подкрепите благотворителната инициатива на областния управител и да се включите в Традиционния коледен базар. Ще бъдем щастливи заедно да помогнем да се родят още бебета в Хасковска област! Всички средства, събрани по време на Благотворителния базар, ще бъдат предоставени на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковска област чрез фондация „Искам бебе“.

В Благотворителния базар очакваме да се включат представители на всички училища от Хасковска област. Както всяка година и сега, ще предоставим възможност на децата с любов и много вдъхновение да изработят сувенири и подаръци, които да включим в Базара. Освен това фондация „Искам бебе“ ще предостави информационни материали и ще покани своите приятели и фирми да подкрепят каузата ни.

Вярваме, че и Вие ще ни подкрепите и заедно ще подарим една светла Коледа и щастлива Нова година на семействата с репродуктивни проблеми от Хасково и областта.

Миналогодишният Коледен базар на областния управител бе посветен на 7-годишната Елена от Свиленград. Тогава в рамките един ден благодарение на щедростта и благородството на дарителите от Хасково и областта, бяха събрани над 3 400 лева за Ели. Вярваме, че тази година ще успеем заедно да подарим светли празници и усмивки на семейства от Хасково чрез нашата кауза „За повече деца в България!“, призовават от областна администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.11.2017 12:59 12:59

Областния май си мисли, че оглавява някое НПО за украси, декорации, детски игрички и зачеване. Няма ли важни държавни дела, с които да се занимава или поне да каже какво става с урановата хасковска вода, с бежанците, с граничната ограда…..

Back to top button