Хасково

Беливанов обяви нови конкурси в общината

Кметът Добри Беливанов обяви поредните конкурси в община Хасково. Те са в дирекция „Архитектура, градоустройтво, строителство и инвестиции“.

Обявен е конкурс за директор на дирекцията, като на поста досега е Драгомир Колев и за началник отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“, където досега е Юлияна Ангелова.
Сред минималните изисквания за директорското място е завършено образование магистър, 4 г. професионален опит, образование в професионалните направления: архитектура, строителство и геодезия.

Кандидатите трябва да защитят концепция за стратегическо управление на тема: „Стратегическо управление на дейността в Дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ в община Хасково“. Срокът за подаване на документите – всеки работен ден от 8:30 до 12 часа и от 12:30 до 17 часа в 10–дневен срок от датата следваща датата на публикуване на обявлението за конкурса.

За началник на отдел се изисква бакалавърска образователна степен, 4-годишен професионален опит в същите професионални направления. Документи се подават в същия срок в общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЛУДА РАБОТА
ЛУДА РАБОТА
28.11.2017 16:43 16:43

То мандата му мина в конкурси и екскурзии!!!
Да го Е.А в ДЪ.ТИЯ Г.З!!!

ДИЯНА МИНАЛА КРАЙ ГЕРБ
ДИЯНА МИНАЛА КРАЙ ГЕРБ
28.11.2017 18:38 18:38

Без ГЕРБ СИ ЗА МУСТАКА ,ОБИРАЙ СИ ПАСМИНАТА И ИЗЧЯЗВАЙ.НАЛИ СЕ ПЕРЕШЕ СЪС СЪДА.УТРЕПКА

Back to top button