Регион

Задигнаха незаключен Опел, обраха къща в Клокотница

За кражба на лек автомобил Опел, оставен незаключен и с контактен ключ на таблото съобщават от областната дирекция на полицията.

Колата е била паркирана на улица „Г. Пирдопски“ в Свиленград от 49-годишния си ползвател. Втората кражба за денонощието е от дом в хасковското село Клокотница. След натиск с твърд предмет на прозорец е проникнато в къщата и са задигнати 1200 лева и 400 турски лири.

Експерт от ЕВН е съобщил за извършена манипулация на електромер на улица „Сливница“ в Хасково. При проверката е констатирано, че е поставено мостово съединение между входящата и изходящата клема на клемореда на електромера, като по този начин се отчита по-малка изразходена ел. енергия с отклонение от – 85.46 %. Титуляр на партидата е 59-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.11.2017 22:21 22:21

аиде каде е кръстев сигурно по тяхната логика тои пак е виновен или този пат е друг работеш полицаи като тарсят косури на умните ще разчитаме на слложените от тях тапаци които за нищо не стават но слушат обаче за друго нищо освен за падари на косери

Back to top button