Любопитно

С огнено шоу и Дядо Коледа палят елхата в Димитровград

На 4 декември от 17:30 ч. на площад „България“ в Димитровград децата, техните родители, баби и дядовци ще посрещнат най-дългоочаквания гост през цялата година – Дядо Коледа, съобщават от общината.

Обичаният старец ще пристигне специално в Димитровград за запалването на най-голямата жива елха в България – „Дървото на надеждата“. Аромат на вкусни коледни курабийки и вурсчета ще се носи из площада на Димитровград. Децата ще могат да пекат и украсяват коледните сладки, да напишат писмото си с желания до Дядо Коледа и да го пуснат в Пощата, където елфите вежливо ще съберат писмата от коледната поща. Изключително атрактивна ще бъде изработката на преспапие, които децата сами ще могат да си направят.

В Коледната гора от живи елхички малчуганите ще могат да украсяват „Елха за Баба и Дядо“, като за целта донесат собственоръчна направена или любима своя коледна играчка или гирлянд, за да я поставят на елхичка в Коледната гора. 26 коледни дръвчета, които Държавно горско стопанство – Хасково предоставя на община Димитровград ще бъдат подарени на всеки един от пенсионерските клубове в общината. Така с много любов и грижа децата ще изпратят своето топло послание към възрастните хора.

Огнено шоу, коледни песни в изпълнение на Детска вокална група „Слънчогледи“ и магичната музика на саксофониста Милен Стойков ще пренесе хората на площада във вълшебството на коледния дух. Пищна заря ще очаква гражданите, дошли на запалването на Елхата и коледните светлини в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button