Регион

Хванаха ученик с марихуана в раницата, спипаха крадци на дизел

Димитровградските криминалисти са хванали ученик с марихуана в раницата.

Полицаи са проверили жилище на улица „Христо Данов“ в града, в който бил 17-годишен младеж. В раницата му е открито топче със зелена листна маса с тегло 0,31 грама, реагираща на марихуана.

Свиленградски полицаи са установили двама водачи в момент на точене на гориво. Вчера на паркинг „Лъв чешма“ край Свиленград са заловени в момент на точене на дизел двама водачи, работещи в самоковска фирма. До пристигането на полицаите, от товарен автомобил, шофиран от 53-годишен софиянец е било източено 730 литра гориво, натоварено в микробус на същата фирма с водач 37-годишен жител на село Драгичево. То е запечатано с пломби и предадено на съхранение в склад на ТМУ-Пловдив.

Трима мъже от тунджанското село Завои са задържани в Харманли. Вчера по обяд в участъка в Симеоновград е получен сигнал, че мъжете на възраст – 23 г. и двама на 31 г. закупуват метални отпадъци от домове в село Константиново, за което не притежават документи за подобна дейност. Освен това, докато търгували, извършили и кражба на 6 медни бакъра, 3 медни тави и лозова пръскачка. Полицаите открили вещите в багажника на ползвания от лицата лек автомобил Форд и ги иззели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button