Хасково

Данъчните търсят 11 фискални агенти за Хасковско

Национална агенция за приходите търси 177 служители за звеното „Фискален контрол“.

Агенцията обяви конкурс за длъжността „инспектор по приходите“. Те ще работят в екипи на територията на цялата страна. Екипите ще правят проверки в близост до граничните пунктове, както и във вътрешността на страната – на местата, където транспортните средства са разтоварвани под данъчен контрол.

11 от фискалните агенти ще бъдат ангажирани на територията на Хасково и на двата гранични пункта в областта – „Капитан Андреево“ и „Капитан Петко войвода“.

Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания. Допуснатите до втория етап, ще бъдат и интервюирани.

Работата на инспекторите в звеното за фискален контрол е свързана с физически и документални проверки на стоки с висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си. Кандидатите за работа трябва да подадат документи до 7 декември, включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button