Регион

15 885 лв. събраха от благотворителния концерт за Антон

15 885 лв. за лечението на треньора по танци от Димитровград Антон Лозев събра благотворителният концерт „Мисия Надежда“, с който бе даден старт на благотворителната кампания.

13 318 лв. са от продажба на покани за благотворителния концерт и дарителската кутия там. Още 2 107 лв. са преведени от дарители по банковата сметка. Финансова помощ в размер на 460 лв. отпусна и Общински съвет-Димитровград по местната наредба.

Концерт

В концерта участваха: Ивана, Сестри Диневи, Формация „Паскалев“, Теос Маг, балет „Джани“, „Галаксико“, „Стрийт Дъст“, талантливи деца от Димитровград, танцови формации от София, Пловдив и Ловеч.

Днес „Мисия Надежда“ продължава с Благотворителен рок-концерт на димитровградски групи в КДК от 20 часа, а на 5 декември от 18 ч. в зала „Асен Крайшников“ на клуба с благотворителна изложба-базар на димитровградски художници.

Концерт

Преди по-малко от месец създателят на първия в страната рокендрол клуб Антон Лозев чува най-страшната за един спортист диагноза: Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) – неврологично заболяване, което води до атрофия на мускулите, постепенна парализа и фатален край. Единственият му шанс са 4 процедури със стволови клетки в клиника в Истанбул, всяка от които на стойност 10 000 долара.

Банковата сметка за набиране на дарения:

Юробанк България АД
IBAN BG52BPBI79261062432301
BIC BPBIBGSF

Антон Игнатов Лозев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fanki
Fanki
01.12.2017 16:42 16:42

Ами то както върве само за Бойко и за Цецо няма да има Мисия Надежда иначе 7 000 000 сме за тази мисия

Back to top button