Спорт

Хасковлийка дебютира със сребро в ММА, още 7 медала за бойците

Осем медала спечелиха осемте състезатели на клуб „ММА Хасково“ от Националната купа „Леденика“ във Враца, съобщи за Haskovo.info треньорът Петьо Сурчев.

МедалистиСъстезанието бе дебют при жените за Добрина Георгиева, която се окичи със среброто в категория 52 кг. Добрина е имала сили и за златото, но е трябвало бързо да свали 5 кг., защото в по-горната категория не е имала съперничка.

При мъжете златни отличия завоюваха Денислав Сурчев (77 кг.) и Златко Добринов (65 кг.).

Със сребърните отличия се окичиха Руси Костов при мъжете в категория 77 кг. и Атанас Стефанов при юношите на 77 кг., като хасковлията е играл контузен на финала.

С бронзовите отличия се поздравиха Мирослав Патуров при кадетите на 56 кг. и юношите Георги Стойков (56 кг.) и Есмерал Ахмед (56 кг.).

Това бе последното състезание за годината, като през февруари 2018-а хасковлии ще участват в квалификация за националния отбор за Европейското и Световното първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Олето
Олето
05.12.2017 7:10 7:10

Браво само така !! Истински машини :)

И аз трябва да се пробвам в тежка категория обаче :D :D

Back to top button