Регион

„Мисия Надежда за Антон“ продължава с благотворителна изложба-базар

Благотворителна изложба-базар „Мисия Надежда за Антон“ организират от 18 ч. днес в зала „Асен Крайшников“ на Клуба на дейците на културата в Димитровград.

Свои картини и снимки са предоставили 17 художници и фотографи от града. Събраните от продажбата им средства ще бъдат дарени за лечението на треньора по танци Антон Лозев, който страда от Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) и спешно се нуждае от скъпо лечение в Истанбул на стойност 40 000 долара.

Организаторите на изложбата информират, че всички творби, включени в нея, са на изключително достъпни за широката публика цени. Сред авторите са: Гроздан Грозев, Здравко Нейчев, Йордан Йорданов, Яна Димитрова, дърворезбарят Георги Георгиев, Калина Тонева, Жеко Димитров, приложниците Десислава Енчева, Петя Арнаудова, Катерина Арт, Александър Киферов, фотографите Чавдар Димитров-Чочо, Ясен Кирилов, Николай Добрев, Румен Русев, Димитър Митев и др.

С благотворителния концерт „Мисия Надежда“ на 30 ноември бяха събрани близо 16 000 лв. Още близо 800 лв. са даренията от рок-концерта на димитровградските групи VISION и NORD. Още съвсем малко са необходимите за първата от лечебните процедури, чиято стойност е 10 000 долара.

Сърдечни благодарности на всички, които са част от „Мисия Надежда“ и които наистина ни върнаха вярата в доброто, споделят Антон Лозев и семейството му.

Набирането на средства продължава.

Банковата сметка за дарения:

Юробанк България АД

IBAN BG52BPBI79261062432301

BIC BPBIBGSF

Антон Игнатов Лозев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button