Регион

И жандармерия на Неделния пазар в Димитровград

Екип на жандармерията охранява тази сутрин Неделния пазар в Димитровград в района на спортна зала „Младост“. До автомобила на жандармерията имаше и две патрулки.

От областната дирекция на полицията съобщиха за Haskovo.info, че жандармеристите наскоро са преминали обучение и сега ще изпълняват задачи на пазара. Екип на жандармерията ще има и следващата седмица на тържището.

Отделно, жандармеристите ще изпълняват задачи в Хасково и други населени места на областта, допълниха от полицията.

Жандармерия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
102 епизод на Биг брадър - "Училищен ужас", съспенс, с елементи на трилър и пародия
102 епизод на Биг брадър - "Училищен ужас", съспенс, с елементи на трилър и пародия
09.12.2017 16:05 16:05

Това, разбира се, е забавна художествена измислица:
В ролите на Биг Брадър – РУО Хасково;
В ролята на Луна – любимешката Марленка.
В ролята на съквартирантите – търпеливите жертви от колектива!
Публиката – цял град Хасково.
В хипотетичното училище управлявано от любимешката Марленка атмосферата се нагнетява все повече. Марленка демострира пред съквартирантите непрестанна надменност, смята, че е най-голямата звезда в хипотетичното училище – че е най-работната, най-умната, най-справедливата, най-добрата, най-организираната, най-първа във всичко. Марленка се движи сред останалите в непристъпната атмосфера на недосегаема и над другите. В своята заблуда колко е значима Марленка си позволява да обижда, да нагрубява, да крещи, да заплашва, да провокира, да интриганства с още няколко любимки и да се опитва да разцепва колектива на съквартирантите! Биг Брадър, т.е. хасковското РУО гледа непоклатимо от своята „висота“. Скоро любимешките номера на Марленка стават прозрачни, започват да се повтарят – еднообразни скандали, еднообразни думи, еднообразни обвинения, еднообразни неадекватни команди, приказки и глупости! Марленка става агресивна и освен че прилага словесен тормоз почва да залива съквартирантите с вода и отрицателни емоции. Биг Брадър продължава да гледа и да толерира Марленка, щото си имат някакви там отношения и те са много сложни и заплетени. Марленка обаче много страда, че не получава признание, обич, уважение и преклонение от останалите съквартиранти. Тя хем иска много да я ценят, хем иска винаги да са съгласни с нея, хем иска това да става мирно, спокойно, всички да изглеждат щастливи и да са усмихнати, защото помрачените физиономии и тъжните погледи и напомнят каква тиранка е всъщност и в каква илюзия вярва тя самата! Съквартирантите упорито все повече я избягват, като я видят в къщата бягат на другия край, като я мярнат някъде се връщат обратно само и само да не я срещнат, като застане Марленка до тях и млъкват, като ги погледне строго и всеки се разбягва на някаде, че току виж мнителната Марленка реши че заговорничат срещу нея!
В такава отмосфера в къщата – училище коледният дух никакъв го няма. Всички без желание изпълняват нарежданията на Марленка и гледат да се скрият по-далече от нея. В същото време Биг Брадър – т.е РУО-то вижда, че по край интригите на Марленка се замесват и много хора на високо. Скандала става интернационален. От страх да не отнемат лиценза му и повече да не може да прави шоуто, Биг Брадър е принуден да предприема мерки. След поредната агресивна демонстрация на Марленка, Биг Брадър я отстранява принудително от къщата-училище! Правилата най-после са зачетени, а съквартирантите доволни могат да посрещнат коледните празници!

истина е
истина е
09.12.2017 16:29 16:29

То пародия, пародия ама да ви кажа си е пълна истина. Там в това училище всеки ден има някакви страхотни сътресения. Тази директорка има невероятен двоен стандарт – един за новоназначените си познати и приятелки и друг за заварените кадри! Отделно, че тази директорка си позволява да демонстрира близките си отношения с част от хората, а с другата част се държи некултурно, невъзпитано, агресивно, провокативно, тормози ги и ги обижда, навиква ги и ги мачка безпричинно! Няма друго такова текучество на кадри в града! При такава безработица мислите ли, че хората си тръгват доброволно! Пълна трагедия беше там. На никого не пожелавам да го приживява – да се работи на такова място е наказание!

хей
хей
12.12.2017 21:52 21:52

Айде сега изпратете й на тази директорка жандармерията заради агресивното и поведение – няма само тя да си измисля, че е заплашена и да вика органите на реда. Да се защитава от родителите с полиция – очевидно много е прекалила! И да не разчита на оная женска клюкарка от мъжки пол да я защитава! И икономическа полиция и пратете да и разнищят далаверите – нищо, че си назначи подлоги да и оправят документално кашите. И инспекцията по труда да не мълчи като охапана, защото нарушенията в това училище станаха прекалено много. Хората са готови вече да се вдигнат на бунт срещу тази ненормална, психясала, неуравновесена, хиперактивна и СОП – директорка!

уууу лъжкиня
уууу лъжкиня
14.12.2017 21:59 21:59

Марлено бре, каквато и прическа да си направиш по грозна няма да станеш! Внимавай какви тоалетчета си избираш, щото големи задни части си наляла и шкембе отпрала! Иначе евала за театъра, който умееш да правиш – благи погледи, кротки физиономии, широки усмивки, едва ли не нежен гласец – ама лъжите ти плитки. Не можеш дълго театър да удържаш! Колко време можеш като днеска за пред други да играеш и да се правиш на прекрасна директорка, на загрижена женица, на добронамерена. Лъжкиня си ти! Долна и мръсна в душата, ако имаш такава. Преструвки за показност и болни амбиции – това представляваш ти. Иначе си напълно психясала опърничава коза! И ще ти се връща от горе – вече ти се връща, ако не си разбрала!

Back to top button