Хасково

Над 30 училища и организации се включват в Коледния базар на областния управител

Над 30 училища, клубове, организации и частни предприемачи заявиха участие в Коледния благотворителен базар на областния управител и фондация „Искам бебе“.

Тази година каузата на благотворителната инициатива е „За повече деца в България“. Днес губернаторът Станислав Дечев благодари за широката подкрепа, която е получил за тази кауза. „Целта на дарителската акция е да се подпомогнат семейства от Хасковска област с репродуктивни проблеми. Раждаемостта е социален, икономически и културен проблем. За него трябва да се говори открито и да се предприемат адекватни мерки за преодоляване на негативната демографска тенденция“, подчерта той. „Затова всички заедно трябва да обединим усилията си и с много любов да подкрепим каузата „За повече деца в България“, призова областният управител.

Благотворителният базар ще бъде открит на 13 декември от 11 часа. На него са поканени да присъстват всички хора, които искат да дадат своя дан за раждането на поне още едно бебе в Хасковска област. Базарът ще продължи до 15 декември. В продължение на 3 дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара. На повече от 30 щанда ще бъдат изложени коледни сувенири, картички, рисунки, снимки от клуба по Фотография в Хасково, коледни сладки и много други продукти.

Днес фондация „Искам бебе“, партньор на Областния управител на Хасково, изпрати писмо до Станислав Дечев. В него Мария Янева, председател на УС на „Искам бебе“ заявява: „С настоящото писмо бихме желали да изразим дълбоката си признателност към вас и вашия екип, заради поетата инициатива и съпричастност в нашата кауза, да помогнем повече двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си и да имат свое дете“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
11.12.2017 12:32 12:32

За да върви една работа винаги се дава ЛИЧЕН ПРИМЕР Нека Мария Янева да роди бебе и тогава нещата ще тръгнатимпулсивно

ВЛАДИМИР
ВЛАДИМИР
11.12.2017 12:50 12:50

зЛОБАР ВЪЗМУТЕН. мАРИЯ яНЕВА ИМА БЕБЕ И ТОЧНО ЗА ТОВА ДАВА ПРИМЕР.

никсън
никсън
11.12.2017 13:56 13:56

ако този базар е циганията с бараките между общината и областния съвет, по-добре да изгори

Back to top button