Любопитно

46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа

46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа на специално тържество в залата на Младежки център в Хасково.

Присътващите бяха приветствани от кмета Добри Беливанов в словото си той заяви: „В навечерието на едни от най-хубавите празници Коледа и Нова година, всеки прави равносметка на отминалата година. Всеки преценя доколко е успял да постигне целите си, бил ли е добър човек можел ли е да направи още нещо. Присътващите тук могат да бъдат убедени, че те са направили най-ценното за едно дете – да има дом, топлина и обич. Блгодараря Ви, че дарявате щастие на децата, благодаря Ви, че ги приемате като ваши собствени рожби. Знам, че е така защото виждам отношението на децата към Вас приемните родители. Едно дете не може да бъде излъгано, че е обичано и желано то отвръща със същото. Мили деца продължавайте да бъдете все така весели, търсещи и любопитни към живота. Уважавайте хората, които са отворили домовете и сърцата си за Вас. Пожелавам на приемните родители и на децата здраве и още повече щастливи моменти заедно.“

Подаръци

Присъстващите бяха поздравени от Таня Славеева, ръководител на поректа „Приеми ме“ в Хасковска област.

По-големите деца са писали писма до дядо Коледа, в които са описали точно какъв подарък искат, а по-малките получиха подаръци посочени от техните приемни родители. Подаръците са закупени служители на община Хасково, така също от работещи в държавни структури и частни фирми. Сред подаръците освен многобройни играчки има дрехи, ботуши, чанти, таблет и дори велосипед.

В ролята на Дядо Коледа безвъзмездно се въплъти Александър Милушев, секретар на читалище „Заря“.

Кратка празнична програма представиха децата от 15 детска градина „Слънце“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button