Хасково

Със 135 бона ремонтират за кучешкия приют и още 7 сгради в Хасково

135 380 лв. без ДДС е общата прогнозна стойност на обществената поръчка, обявена от община Хасково за ремонт на бившата станция ОСМА за кучешки приют и още 7 сгради в областния град.

Поръчката е от 3 обособени позции, като освен ремонтът за приюта са включени още ремонти на козирката на вход на сграда на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ и Регионален исторически музей, помещения за читалище „Аспарух Лешников“, покрива на зала „Юнак“, репетиционна зала на Ансамбъл „Хасково“, читалище „Република – 1971“, покрив на сградата на Художествена галерия „Атанас Шаренков“ и ремонт на козирка на фасадата на помещение на Областен информационен център.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 12 януари.

На последната си пресконференция кметът Добри Беливанов заяви, че се надява кучешкият приют да бъде завършен през първото тримесечие на 2018-а.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button