Хасково

15 места за електротехници на 1000 лв., търсят главен счетоводител и учител

В две оферти са обявени общо 15 свободни места за електротехници в Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Става въпрос за строителен електротехник за електрифициране на обекти, договорите са срочни, а заплатата е 1000 лв.

В Хасково се търси още главен счетоводител за училище, учител в начален етап на основното образование и общ работник в цех за производство на брезенти и завеси на 500 лв. заплата.

В Димитровград пък дават 800 лв. за шофьор на ППС-цистерна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
А в ученическото общежитие
А в ученическото общежитие
17.12.2017 9:08 9:08

А в ученическото общежитие се търси млад педагог, но след като директора пенсионира най-сетне любовницата си – Насенцето, вечната пом.директорка там Тя отдавна навърши години за пенсия, но не спря да се фръцка и кълчоти с измислените си глупости, че и да се хвали със снимки навсякъде, където може. На гърба на колегите си натрупа пари и награди, а пък облагите й от чуждия труд край нямат. Това безобразие край няма. Любовните връзки са непоклатими и за тях законите в страната не важат. Пенсионирайте я тази баба Цола най-сетне, бе.

Реформа
Реформа
17.12.2017 11:49 11:49

Търсим счетоводител на Шандор. събева-петрова не забравяй как си тръгна Нанкова!

ГЕРБАДЖИЙЧО ТАТЮВ
ГЕРБАДЖИЙЧО ТАТЮВ
17.12.2017 15:32 15:32

Аз пък искам да стана КМЕТ и Деляна Панайотова да ми построи къщичка и да гууушкам…….

къде е
къде е
17.12.2017 20:30 20:30

Къде е това учителско място? Това да не е в училището на оная Бясната директорка. Сигурно вече е нарочила кого ще гони и сега направо е обявила мястото. Така прави тая бяснотия – чрез тормоз гони хората, пък после си подрежда дружките. Така ги е назначила всички нови попълнения – на мястото на някоя жертва не издържала на всекидневните мръсни номера и тропания с крак за нищо! Няма закони за тая любимешка тиква – прави каквото си знае, с когото си реши и когато си поиска! Пък РУО-то спи и лапа подкупи и услуги! Безсрамници са всички в тая система, от когото зависи образованието на децата!

свидетел
свидетел
17.12.2017 20:42 20:42

Горе описаната директорка е най-мразената в града. Хората от колектива не могат да я гледат, не я понасят, не желаят да имат нищо общо с нея – дори на една маса да сядат с тая. Но тази мръсница вилня, фуча, крещя, бесня, заплашва – всички до един ги принуди да си платят за новогодишен банкет – голям куверт за нищо насреща. Грамажите двойно по-малки, пък парите двойно повече. Всички от страх и опасения на тази проява бяха. Никой не му е до празненства в това училище, защото на луди ги прави тази кучка! От болни амбиции и да се покаже пред родителите всяка година по коледа организира сумати простотии, от които не могат редовни часове да се подхванат. Реват там с кое по-напред да смогнат – с проявите ли с уроците ли. Пък тая и широко около врата – ще празнува и ще се весели. Насила строила хората там, прибрала им парите, пък лъжи ще разправя колко ги обичала. Тя ако знае какво е да обичаш, да се държиш коректно с хората си, да си културна и да имаш качества за директор, ако имаше съвест тая щеше от срам да избяга. Защото това чудовище не притежава нищо, което да я прави директор, ЧОВЕК или дори учител. Това е един боклук, сдобил се с много пари и свикнал да купува всичко с пари. С пари обаче уважение не се купува, нито може да се хареса, нито дори да се впише в един здрав колектив от интелигентни хора, градил се толкова години!

беж Марленке да те няма!
беж Марленке да те няма!
17.12.2017 21:31 21:31

Дядо Коледа ела
в нашта тъжна гора.
Бясната да укротиш
и злобата й да озъптиш!

Дай на лошата жена
повечко човешка топлина!
Дай на баба Яжка
новичка тояжка!

Дай горката да не страда,
че от горското отпада!
Дай й да расте нагоре
от амбицията болна море!

Нека се изниже от гората,
да се весели тайфата!
И да живне всичко живо,
на сърцата що е мило!

Да посрещне бляскава гората
празникът по коледа в сърцата!
Да се върнате тука добротата
и да ни изпълни във душата!

Йорданова
Йорданова
18.12.2017 10:15 10:15

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МИЛЕНА МИХАЙЛОВА И РОСИМИРА КЕХАЙОВА – ДРАГАНОВА
ЗЛОБНИ ,ОТМЪСТИТЕЛНИ ,ПРОСТИ МРЪСНИЦИ .

Това не е нищо
Това не е нищо
18.12.2017 13:21 13:21

Това не е нищо, в сравнение с нахалната пом.директорка на ученическото общежитие, която се изживява като незаменима и велика, въпреки че трябваше отдавна да е пенсионерка, защото навърши възрастта за пенсия. Като си любовница на директора, можеш да си на голяма заплата и куб облаги като всеизвестното Насенце, дето само се хвали, че много работи, ама всички знаят как тормози колеги и служители за да подготвят измислените й мероприятия, на които никой не ходи, ама тя си пъчи на снимките винаги най-отпред, за да доказва колко е велика. Не че някой й вярва. Това е от възрастта. Колкото й се увеличават годините, повече се излага. Пенсионирайте я най-сетне, че да назначите някой достоен човек. Толкова специалисти стоят без работа, заради такива самонадеяни нечалници, които закон не ги лови.

купонче а
купонче а
22.12.2017 18:41 18:41

Как е купонджиите от РИО! Припкате ли, припкате. Ама то малко скучен ви е бил купона! Ама така е като не оставихте оная любимешка Марленка да ви направи една програма за чудо и приказ – те декори и от подръчни средства се сглобяват, стига ентусиазъм да имате. Пък като ви строи тая Марленка – и ще репортерствате, и сценки ще играете, и репликите ще си научите, и танци ще танцувате, и по без рокли ще останете. Какви са тия пенсионерски вечеринки за експерти и директори дето правите – марш всички в строя, с тениски Марлена’с Тиим! Ще пеете, ще играете и ще скачате – купон да става. Няма само учителите да се веселят! И вие да видите какво се казва купон, какво се казва забавление – просто ума и дума да загубите, то по-добре и акала си да загубите иначе няма да ви се получи! Айде със здраве, за съвети – толкова!

сссссссссс
сссссссссс
22.12.2017 18:59 18:59

Ма, Бяснотийо, спри да се показваш за пред журналистите. Много лъжеш и позьорстваш ма жено! От твойта тиква нищо смислено не излиза – само гнусотии и поразии. Ти друго освен мръсотии и интриги не можеш да замесиш. Традииции никакви не можеш да поставиш – тираните не поставят – те налагат, всичко налагат, кога да се диша, кога да се забавляват хората, как да се забавляват, кога да си говорят, с кой да си говорят, на какви теми само могат да си говорят. Изобщо всичко става само с разрешение на върховната тиранка. Привилегии – само за некадърните и любимки! За капак – лъжи и обяснения за единен колектив. Обичаме та ма, толко та обичаме, че не можем да те траем! Пфу долно, змийско същество, по отровно и от влечугите!

Back to top button