Хасково

Жълт код за снеговалежи в Хасковско

Жълт код за валежи от сняг обявиха за вторник за Хасковска област от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

През нощта и до обяд на 19 декември главно в Родопите се очакват значителни валежи от сняг и образуване на нова снежна покривка до около 25 cm. Предупрежданието е в сила още за областите Кърджали и Смолян.

Очакваните температури са от минус 2 до 3 градуса над нулата. През останалите дни до Коледа валежи не се очакват, но ще е студено, като минималните температури ще паднат до минус 13 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ред
ред
18.12.2017 21:24 21:24

Ма Бяснотийо, остави хората да се веселят без да ги дирижираш ма. Ти не можеш да оставиш нищо да се случи без твоя команда. Остави ги тези хора да си празнуват тихо и мирно. Спри да им надуваш главите с просташки програми, сценки и гръмки слова от микрофона. Какво ти пречи да ги оставиш тези хора да си говорят нормално на човешки теми. Ама не – болната ти амбиция не дава нищо да оставиш без твоя намеса. Ти трябва да диктуваш всяка дума, всяка мисъл, всяка усмивка, всяко ходене по нужда! Ти си болна от мания да управляваш. Как така ще ги оставиш тези хора да празнуват без да мислят за тебе или да ти се кланят! Как така ще ги оставиш да си говорят по коридорите или в учителската стая – нали се боиш от заговор, от мнителност не можеш да спиш. Толкова си злобна, че надхвърляш многократно правомощията си. Коя си ти да нареждаш как хората да живеят живота си!
Какво си мислиш ма Бяснотийо! Този колектив се е веселил много преди тебе и ще се весели и след тебе. Ти само вземи да се разкараш пък да видиш какъв купон ще вдигнат по този повод! Взимай си болната амбиция, нервните кризи, проклетото характерче и некадърните дружки и дим да те няма! Долна мръсница си ти, да знаеш!

Back to top button