Спорт

Димитровградските борци завършиха годината с 18 медала

Димитровградските борци завършиха силно състезателната година с международни турнири в Муданя и Гьонен, Турция. Нашите спечелиха 18 медала.

В двата поредни турнира участваха 10 състезатели на Димитровград и всички успяха да завоюват медали. При момчетата вицеевропейският шампион Рухан Расим спечели и в Муданя на 55 кг. и в Гьонен на 57 кг. Никола Нейчев е шампион в Муданя (60 кг.) и трети в Гьонен (62 кг.). Георги Иванов (92 кг.) е съответно втори и първи. Кристиян Димов (80 кг.) трети и шампион, а Божидар Динев (65 и 68 кг.) е с бронзови медали от двата турнира.

Борба

При по-малката възраст Александър Тулба (62 кг.) и Исмаил Айваз (75 кг.) са шампиони и в Муданя, и в Гьонен. Денис Наим (38 кг.) е съответно втори и първи.

По един медал в Гьонен спечелиха Владимир Мандалов – сребърен (30 кг.) и Делян Господинов – бронзов (75 кг.).

И на двата турнира отборът на Димитровград спечели второ място в отборните класирания след домакините и пред отборите на Молдова, Узбекистан и др.

Борба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button