Хасково

Предупреждават за поледица със застудяването в Хасковско

Снеговалежите в Хасковска област спряха. Най-дебела е снежната покривка в Тополовградско и Ивайловградско, където на места е 20 см., съобщиха за Haskovo.info от Областното пътно управление.

Пътищата се чистят, като засега няма сериозни инциденти. На места е имало временни закъсвания на камиони с износени гуми, но не се е стигнало до затваряне на движението. В региона няма наложени ограничения по пътищата.

С падането на температурите се очаква обледявания по пътищата и образуването на поледица. От Пътното съветват шофьорите да бъдат внимателни.

Надвечер второкласните е третокласните пътища ще бъдат обработени с пясък и сол, а първокласните и магистрала „Марица“ – основно със сол, за да се избегне обледяването на пътя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
19.12.2017 16:28 16:28

Беливанов да се облече топло,че ако настине няма кой да се грижи за кауньето в тоя студ!!!!

Анонимен
Анонимен
19.12.2017 17:12 17:12

Идва времето на ортопедите начело с Миндилев,но подкупното катаджийче Антон,дето ката ден дели парсата с охранителите ,му е подготвил изненада.Няма да допускат потърпевшите със счупени крайници и директно ще ги препращат към съседни болници – Харманли,Димитровград.Това е подарък от ММ.Д-р Гелов я се вземи в ръце.

Back to top button