Спорт

Страхотен „Раковски“ изхвърли домакина „Берое“ от Купата на България

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ изиграха страхотен първи мач от турнира за Купата на България в Стара Загора, побеждавайки домакина „Берое“ с 3:2 (25:27, 25:14, 25:15, 19:25, 15:10).

Момичетата на треньора Габриела Айшинова стартираха много силно срещата и въпреки че отстъпиха в първия гейм успяха да обърнат развоя на срещата. Сблъсъкът влезе в тайбрек, но „Раковски“ не се предаваше и го спечели с 15:10, а с това е срещата, изхвърляйки домакина „Берое“ от турнира.

Волейбол

Haskovo.info припомня, че Димитровград и Стара Загора спореха за домакинството на Купата, като турнирът в крайна сметка бе даден на заралии. С днешната победа „Раковски“ се реваншира и за загубата за първенство от „Берое“ в последния кръг от полусезона.

От клубното ръководство са изключително доволни от представянето на волейболистките и от работата на Габриела Айшинова.

Мениджърът на клуба Петър Ташев пък заяви пред Haskovo.info, че днес целият отбор е играл много добре и е можел да приключи мача още по-бързо. По неговите думи, отборът има още по-голям потенциал и вече работата на интензивните тренировки дава резултат.

С днешната победа волейболистките на „Раковски“ направиха голям Коледен подарък на своите фенове.

В петък от 17 часа „Раковски“ излиза в полуфинален сблъсък срещу шампионките от „Марица“ (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button