Хасково

23 кандидати за инспектори в ДАИ – Хасково

23 са кандидатите за инспектори в областния отдел “Автомобилна администрация” – Хасково, обявен от Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”.

Както Haskovo.info писа, в две обяви се търсят общо четирима инспектори. Изисква се висше образование – бакалавър, не се изисква професионален опит, кандидатите трябва да не са на възраст по-малко от 28 г. Конкурсът ще е от тест и интервю, а минималният размер на основната заплата е 600 лв.

22 от кандидатите са допуснати до конкурса, а един не е допуснат. Допуснатите трябва да се явят на 9 януари в сградата на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ в София за провеждане на първата част от конкурса – решаване на тест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.12.2017 18:52 18:52

Бъдещите рушветчии. Тая нашата България потъва с голяма скорост. И най- лошото е че никой не иска да види собствена вина.

Ураган
Ураган
27.12.2017 6:27 6:27

Ако има dj при тея веднага да почват

Back to top button