Регион

Фолксваген с младежи се заби в дървета, шестима са ранени

Несъобразена скорост на мокър асфалт са причинили катастрофа снощи около 23 часа на пътя между селата Книжовник и Манастир, съобщават от пресцентъра на полицията.

30-годишен водач от село Жълти бряг е шофирал лек автомобил Фолксваген „Пасат“, на ляв завой е загубил контрол, излязъл е от пътя и се е ударил последователно в няколко дървета.

От удара, водачът е с комоцио, разкъсване на дясното ухо, множествена фрактура на дясна лопатка, фрактура на 4-ти гръден прешлен. Пострадали са и возещите се в колата петима младежи: 22-годишен с комоцио, контузия на главата, 14-годишен – с охлузни рани по тялото, 17-годишен – с комоцио, счупени 6-то, 7-мо и 8-мо ребро, 15-годишен – с открита фрактура на втори пръст на дясна ръка и разцепване на длан (всички от село Жълти бряг) и 14-годишна девойка от Димитровград – с разкъсна рана зад дясното ухо. Пострадалите са в хасковската болница, без опасност за живота.

През почивните дни полицаи от Хасково и Димитровград са арестували двама пияни шофьори и един без книжка. В Стара Загора пък е арестуван 19-годишен с инициали Я. Я. от Минерални бани, шофиращ „Ауди А4“ след употреба на метаамфетамин и канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
28.12.2017 11:54 11:54

Имам въпроси, към Г-н Цанков, най-добрият полицай ,от Харманли :
1) Колко човека ,по закон, имат право да се возят в един автомобил?
2)Колко е показал дрегерът , когато са направили алкохолна проба? (ако има такава)
3)Има ли валидни документи водачът-негови, и на автомобила? (ако вобще са му проверени)
4)Защо непълнолетни са на улицата,и ще има ли последствия, за родителите им?

И последен въпрос – кога ще си подадете оставката, за да има ред в Хасково?

Анонимен
Анонимен
28.12.2017 12:55 12:55

HA, HA, HAAAAAAAAAAA

Back to top button