Регион

Трима са ранени при катастрофа с Фолксваген, шофьорът отказа проба за алкохол

Несъобразена скорост е причинила пътен инцидент снощи в 20:35 часа на разклона за село Болярски извор в посока село Иваново, съобщават от пресцентъра на полицията.

55-годишен шофьор от село Славяново е катастрофирал с лек автомобил Фолксваген. Водачът е излязъл от пътя и се е ударил в крайпътно дърво. От удара той е с фрактура на лява ключица. Без опасност за живота е и возещият се на предната седалка 56-годишен негов съселянин, който е с фрактура на главата. С разкъсани сухожилия на лява длан е пътуващият на задната седалка 54-годишен мъж от Димитровград.

Шофьорът е отказал да даде проба за алкохол и кръвна проба.

22-годишен водач от село Преславец пък е хванат да шофира лек автомобил Фолксваген по улиците на селото без регистрационни табели. При проверка се оказало, че водачът е и неправоспособен.

Същото производство са завели харманлийските полицаи и срещу 40-годишен мъж от село Стамболово. Униформените са го спрели с лекия му автомобил Форд. Освен че е неправоспособен, мъжът шофирал и с 2,45 промила алкохол. Също за шофиране в нетрезво състояние е задържан в хасковското управление 41-годишен мъж. Автопатрул го е засякъл да управлява Ауди-то си с 1,96 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.12.2017 11:06 11:06

като отказва проба за алкохол трябва да му сложат белезниците да го закарат в болница да му вземат кръв и после право в ареста докато излязат резултатите ако са положителни директно в затвора

Анонимен
Анонимен
29.12.2017 12:28 12:28

daaaa ama neeeeeee

quest_385 каза
quest_385 каза
29.12.2017 16:41 16:41

Отказал проба за алкохол – А в САЩ дали би отказал и ако откажежеше какво би му се случило По този отказ си правете заключение ние държава ли сме или КАТУН

Back to top button