Спорт

Борбата откриха сезона с вкусна скара и хубаво червено вино

От спортния клуб по борба „Ангел войвода“ спазиха 25-годишна традиция и откриха сезона с вкусна скара и чаша хубаво червено вино до залата на стадион „Младост“ в Хасково.

Край скарата се събраха настоящи и бивши състезатели на клуба, треньори, спортни деятели и приятели на борбата. Като майстор край скарата пък се прояви любезният домакин Петър Кирев.

Празник

Кирев заяви пред Haskovo.info, че от клуба изпращат много силна година и „Дай Боже и тази година да е такава“. Първите борци пък проведоха тренировки след Новогодишните празници.

Кирев е треньор на 2017 г. на Спортното училище „Стефан Караджа“ и традиционно бе сред фаворитите за треньор на годината в Хасково. Негови състезатели пък отново имаха значително присъствие в десетките за Спортист на годината.

Петя Делчева стана Спортист на годината за Спортното училище и на община Хасково при девойките. Петя е с две първи места на държавни първенства, първо място на Европейско първенство за кадетки, Второ място на световно първенство за кадетки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button