Хасково

Блъснаха две пешеходки в Хасково и Димитровград

Две пешеходки са били блъснати вчера от автомобили в Хасково и Димитровград, съобщават от полицията.

В областния град е пострадала 43-годишна жена. Малко преди 14 часа на пешеходна пътека на булевард „България“ е станало произшествие с лек автомобил Фолксваген, управляван от 22-годишен симеоновградчанин. Водачът е отнел предимството на пешеходката и я ударил. Качил я в колата си и я отвел в болницата, но не уведомил органите на МВР, след като напуснал лечебното заведение. Пострадалата е с открита фрактура на лява подбедрица.

Произшествието в Димитровград е станало в 16 часа на улица „Елин Пелин“. 65-годишен водач на лек автомобил Форд е предприел маневра движение на заден ход без да се убеди в безопасността й и е блъснал 68-годишна пешеходка. От удара тя е със счупен пръст на десния крак.

30-годишен димитровградчанин пък е хванат от автопатрул да шофира лек автомобил Фолксваген по улиците на града без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
quest_385 каза
quest_385 каза
04.01.2018 21:06 21:06

Симеоновградчанинът сигурно е циганин или ром Кое от двете трябва да го установят съответните органи От 30 г в България се говори че има цигани и роми 80 процента от населението знае кои са циганите а 20 процента кои са ромите Както и да е важното е че и едните и другите крадът лъжат не работят гласуват за Герб и са ЕВРОАТЛАНТИЦИ за радост на ПЛЕВНЕЛИЕВ и сие

Back to top button