Хасково

Пренасрочиха публичното обсъждане на проектобюджета на община Хасково за понеделник, качиха и проекта

Публичното обсъждане на проектобюджета на община Хасково за 2018 г. е пренасрочено от 5 януари за 8 януари от 17:30 часа в зала „Хасково“, съобщават от кметството.

Днес вече е качен и проектът за бюджет на сайта на общината. От кметството аргументират пренасрочването с проявения голям интерес и с цел създаване на условия за по-широкото му обсъждане.

Проектобюджетът на община Хасково за 2018 г. е в размер на 67 337 160 лв.

Като акценти в инвестиционната програма за 2018 г. са посочени част от преходните обекти от 2017 г.: Довършване на моста над река Харманлийска на пътя между селата Стойково и Любеново, изграждане на допълнително аварийно водоснабдяване на Хасково, Закриване, включително биологична и техническа рекултивация на клетка 1 (стара) в депото на село Гарваново, ремонтни работи по двора на СУ „Св. Паисий Хилендарски“, изграждане на видеонаблюдение на територията на Хасково.

Нови обекти за 2018 г.: ремонт на монумента на „Св. Богородица“, пълен инженеринг за газификация в детска градина №16 и детска градина №22 и прилагане на мерки за енергийна ефективност в детска градина №2 „Незабравка“.

Очакват се предложения за новия бюджет, включително на е-mail: kmet@haskovo.bg.

Пълният проект за бюджет може да бъде видян Тук.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

13 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мин.Намирам
Мин.Намирам
04.01.2018 11:51 11:51

Познат сюжет на Дядо Добри.Това е от годинките.Ще го чакаме още две години дс се адаптира!

Трол
Трол
04.01.2018 13:06 13:06
Отговор до  Мин.Намирам

Ха да преброим троловете от ГЕРБ! Пробват голям панаир да правят тоя бюджет , организации завери..пък е още само публичното обсъждане .Смятай на заседанието на Общинския съвет какво ще е ЦИРК!
НИ МОА вЪ РАЗБРА- ЧЕСТНО- До вчера обяснявахте как тоя кмет ще най-великия дказал се можещ, честен, добър, не бил стар опитен бил и т.н пък сега не го щете. Щото е честен май пък не е до будаллък добър както ви се струваше? Вас кой ли ви иска? Пишете вън на кмета ами вас кой Ви иска??? ЛЪЖЦИ! Добре че е Борисов та да има кой да гласува за вас ако се гледат само тукашните кауни…

Беливанов и герб вън от Хасково!
Беливанов и герб вън от Хасково!
04.01.2018 12:05 12:05

Неземна тъпотия! Възмутен съм от подхода на тоя заспал кмет към съгражданите му – пълно неглежиране и подценяване. Закопа града. Да се маха, не става за тая работа.

Гражданин от селски тип
Гражданин от селски тип
04.01.2018 13:51 13:51

Като гледам коментарите повечето са тип “ Всички са маскари“ ..Бай Ганьова работа. Каквото и да им предложат, както и да е наредено все са недоволни българите и най вече кауньнетО. И като че ли много разбират от бюджет ,а и не го виждам в статията. Видях има „виж тук“-цъкнах заведе ме в сайта на общината. Четох четох ,нищо не разбрах общо взето. Моята улица “ Петрич“ ще се асфалтира ли? Не намерих такива неща. Сигурно ги пишат другаде не разбирам но не ми е и работа да разбирам от бюджети. Нека има разяснения, хубаво пише едни милиони обаче кой за какво е ? Къде могат да бъдат видяни подробностите , ще ги има ли на това обсъждане в понеделник?

Желю Желев
Желю Желев
04.01.2018 12:05 12:05

Абе КАУНЬИИИИ,БРАТЯ!!!ТОЯ ДЪРТАК ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ !!!НЕКАДЪРЕН СТАРЕЦ С ДЕМЕНЦИЯ!!!

Каунъ
Каунъ
04.01.2018 12:27 12:27

Братя Кауни предлагайте!

Вън
Вън
04.01.2018 12:29 12:29

По неграмотен , некомпетенте и безхаберен кмет Хасково е нямало! Общински съвет да му отнеме правомощията с обвинения за безстопанственост и безотговорност!

Анонимен
Анонимен
04.01.2018 13:09 13:09

ПРОЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!!!!!
ЗА ПОЧИВНО ДЕЛО ,КУЛТУРА ,РЕЛИГИОЗНА ДЕЙНОСТ 1 600 ООО ЛЕВА
Съграждани
ЯКО СЕ КРАДЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ
АМА ЯКО,НЯМА ЛАБАВО………..

Загиваме бавно като цивилизован град -Георги Георгиев
Загиваме бавно като цивилизован град -Георги Георгиев
04.01.2018 13:13 13:13

ШАНС ЗА ДЕЦАТА
ШАНС ЗА МАЙКИТЕ
ШАНС ЗА ПРИЛЕПИТЕ,ШАНС ЗА МЕЧКИТЕ
ШАНС ЗА ТОВА ,ШАНС ЗА ОНОВА
И В КРАЙНА СМЕТКА ИЗДЪРЖАМЕ ЕДИН ЕКИП ОТ НЕКЪДЪРЕН КМЕТ И БАНДА ЛАПАЧИ В ОБЩИНАТА

Анонимен
Анонимен
04.01.2018 13:44 13:44

Бахти смешния кмет, бахти некадърници гербаджийски

Всевишния кенанец
Всевишния кенанец
04.01.2018 14:15 14:15

Аз се чудя от няколко дни се пуска нещо си за обществено обсъждане на бюджета, ама добре де който мисли, че може да промени нещо да ходи да обсъжда! Стиа сте ни занимавали с идиотските административно-бюрократични напъни на тая държава! Обсъждане бляяяяя бляяяяяя. И като ида да кажа, че и моята улица не е е асфалтирана, и няма тротоар то май и улица не е още не помня там минава някаква регулация щяха уж да вземат от мястото ни ама какво стана… какво от това, че казвам ще я направят ли?Ако няма пари от къде? Осъзнавам го много ясно- защото плащам 200 лева данък сгради и такса смет годишно-
в нашата уличка сме пет къщо-вили. С тия пари 1000 лева какво да направят като имаме и за смет от тях .Те хората в „Ония “ държави просто си спазват реда , например в Германия сестра ми си купи къща- обаче на едно място където първо направиха комуникациите вода,чиста и мръсна, ток, газ, улици и после построиха къщички. Ние тука стоим палат на баира/моята къща е точно ня място където са били нивички/ и после мрънкаме, че път сме нямали, тока не бил достатъчно силен…. Ние не си спазваме принципно нормалния ред после тоя ни виновен оня ни виновен. Никой не ни е крив! А и кмета бил стар- преди две години галфони с галфоните ви като гласувахте по-млад ли беше ? Някви две години по-млад, то и вие бяхте две години по-млади хахах. Възрастта не е нещото , което трябва да осмивате а собствената си некомпетентност и черногледие. Пък може и да са прави колегите коментиращи, че става въпрос за политическо уене и оплюване. В България всички разбираме от политика, жени и футбол , всъщност от всичко разбираме ние, но непрофесионално затова сме на тоя хал-АМАТьоОРИ сме

Тодор
Тодор
04.01.2018 20:07 20:07

Големи смешници поради големия интерес, те едва днес го побликуваха и от къде разбраха за интереса.Пак не са готови.Този бюджет трябваше да се гласува ноември месец а не сега.Пълни некъдърници

John
John
05.01.2018 0:11 0:11

1,5 милиона за интегриране на мангали, а 2 милиона за кучкарник – НЯМА!!!

Back to top button