Хасково

Допуснаха всички 8 кандидати до конкурсите в община Хасково

Всички 8 кандидати са допуснати до участие в последните три конкурса, обявени от община Хасково.

До конкурса за секретар на общината се допускат Таня Тенчева-Арнаудова, Костадинка Налбантова и Ваня Панайотова. За директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост“ се допускат Рангел Рангелов, Янко Петев, Юмер Мерт и Марина Ташева. За директор на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ е допуснат единственият кандидат Гергана Киримова.

Информация относно преценката на конкурсната комисия на представените писмени концепции на кандидатите, ще се обяви на 18 януари. Допуснатите кандидати за защита на писмената концепция следва да се явят на 25 януари в общината. Председател на комисията е заместник-кметът Велин Балкански.

Haskovo.info припомни, че на 21 декември по сигнал на граждани кметът Добри Беливанов възложи проверка на законността на конкурсите, които в крайна сметка не бяха прекратени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
04.01.2018 20:02 20:02

И този конкурс няма да се проведе.Карайте така още две години.

еее
еее
05.01.2018 11:55 11:55
Отговор до  Гост

Не мога да разбера какъв е зора за тези конкурси? Като толкова Ви е грижа кой ще е защо не отиде някой с акъла си да се яви? Пък може да го изберат. Който и да предпочетат сега все ще е оплют и разкъсан от медиите. Голям праз че нямало секретар, като няма от почти една година какво от това???

Анонимен
Анонимен
04.01.2018 20:08 20:08

Тоя кмет да се гръмне заедно с герберастите и да рахатясат писна ни от тях

дрън-дрън
дрън-дрън
04.01.2018 21:12 21:12

Конкурс???
Паааалячовци!!!!

Анонимен
Анонимен
04.01.2018 21:46 21:46

Хахаха, тия не научиха ли вече, че не стават за нищо…. И пан продължават, а са пълни с грешки. Не ставатееее, ама и продължавате да се явяватееее. Интересното тук е, че има нови кандидати – вероятно някой им е обещал да са те, а пък за директор на администрацията – там дето най- много комисионни се лапат и всички го знаят, е „единственият“ кандидат досегашната шефката, която вече две години е назначена там, но на нея не и пука, щото яко пица водка още от сутринта.
Наздраве, съграждани!

Back to top button