Заради забравените си фирми Драгомир Колев вече не е директор в Архитектурата

Хасково
Драгомир Колев

Драгомир Колев вече няма да бъде директор на дирекция “Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции”. Това потвърди за Haskovo.info кметът Добри Беливанов, който първоначално заяви, че Колев е напуснал, а след това, че го е освободил от длъжността.

Повод за това стана фактът, че Колев не е напуснал управлението на три фирми, след като е бил назначен на длъжността, за което Haskovo.info писа в ранния следобед.

Справка в Търговския регистър показва, че Колев е управител във фирмите “Геометрик” и “Евростарт – 2007” и е едноличен търговец “Технодек – Драгомир Колев”. В същото време в Кодекса на труда е записано, че не може да бъде сключван трудов договор за работа в държавната администрация с лице, което е едноличен търговец и управител на фирма.

По-рано през деня Колев заяви пред Haskovo.info, че е подготвил документите за напускане на фирмите, но забравил да ги попаде. В същото време той е и участник в конкурса за директор на дирекцията, в който е допусната и Тоня Маркова.

След като стана ясно, че вече няма да е директор, Колев не вдига телефона си. Добри Беливанов заяви, че се търси кой да бъде назначен за временен директор на дирекция “Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции”. Той не успя да отговори на въпроса кой ще понесе отговорност за случилото се.

Още новини

loading...

8 коментара

  • Пък Насенцето от ученическите общежития си стои пом.директор там, въпреки че от години е навършила възрастта за пенсиониране. Да си любовница на директора е голяма работа. Парите най-много за тебе, а кефовете край нямат. Живее си тая жена вече 20 години като царица и никой не я пипва за нищо. Екскурзии, награди, хвалби че е незаменима. Само дето селските вечеринки са й по мерак, заради снимките, с които се пъчи винаги на първия ред и мъчи хората със заплахи за съкращения, за да й играят по свирката. Интригите, за да е на власт, докато може да ходи, край нямат. Тя е като Баба Цола там. Всички я чакат да си ходи, ама кога ли ще е, защото и РУО блажено си спи, за общината да не говорим. Там кмета недочува, когато става въпрос за пенсионери като него.

  • и сега кво? Избяга! А кой ще връща парите? Пак Ние! Да дойде следващия моля! Гърба ни е голям! Айде Сряда 7, вадете следващата резерва!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.