Регион

Свиленградската болница строи общежитие за близо половин милион

МБАЛ – Свиленград обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изграждането на общежитие към болницата.

Обектът представлява четириетажна жилищна сграда с разгърната застроена площ 921 кв. м. На всеки етаж са предвидени по четири апартамента с изключение на четвъртия етаж, където ще има три жилища. Сградата ще има един вход и ще разполага със стълбище и асансьор с товароносимост 450 кг.

Управителят на болницата д-р Димитър Ермов обясни пред Haskovo.info, че в общежитието, което ще е в двора на болницата, ще живеят лекари, медицински сестри и лаборанти, които не са от Свиленград. Те ще ползват общежитието безплатно, като ще плащат тока и водата.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 463 333 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 19 февруари, а очакванията са общежитието да бъде построено до края на годината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Христо
Христо
11.01.2018 8:57 8:57

Голяма инвестиция,която е равна на цената на два средно големи апартамента в София,които дори не са в „нормалните“ райони!

Back to top button