28 свободни места на 850 лв. в Свиленград, 15 автобусни шофьори търсят в Хасково

Хасково
Автобуси

28 свободни работни места за рецепционисти, касиери и крупиета са обявени в Свиленград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, а местата са свободни от тази седмица. Заплатата е 850 лв., като се изисква владеене на английски и турски език.

В Любимец е обявено място за архивист, който да обработва и архивира документи на 510 лв. В Димитровград търсят 10 монтажници на 550 лв. Вакантни места за касиер на 600 лв. и учител в начален етап на заплата 760 лв. са обявени в Харманли.

В Хасково се търсят петима кариерни консултанти, оперативен дежурен за наблюдение на охранителна техника на 510 лв. и логопед.

В областния град има места още за двама шофьори на специализиран тежкотоварен автомобил за извозване на битови отпадъци – пепел, листа на 600 лв. с 1 г. опит, както и за 15 автобусни шофьори по международни линии на 660 лв. с до 2 г. опит.

Още новини

loading...

6 коментара

  • А Насенцето от ученическото общежитие няма ли най-сетне да освободи топлото местенце на пом.директор там. Да си любовница на директора е големият й късмет. Затова не я пенсионират и си взема голямата заплатка за клатене на краката. С нейните селски вечеринки подлуди целия персонал барабар с децата. Чудят се къде да се скрият от нея. Голям резил.

  • Ex, това Насенце, това Насенце! Залепило се е за директора и здраво го държи за …носа. Затова паричките се трупат, а пенсията чака ли чака. Нахалство голям. Направо гьонсуратлък.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.