Хасково

Приемат идеи за актуализиране на Инвестиционната програма на община Хасково

Работна група ще оценява проектни фишове-идеи за актуализиране на Инвестиционната програма на община Хасково.

Става въпрос за Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. От общината отправят покана за участие в групата.
Поканата е до юридически лица, сдружения на собствениците, регистрирани или извършващи дейност на територията на община Хасково.

Работната група е с постоянен характер, председателства се от ръководителя на междинното звено по ОПРР зам.-кметът Велин Балкански и ще има за задача да оценява проектни фишове, с които ще бъде актуализирана Инвестиционната програма на общината. Съставът на работната група следва да бъде между 5 и 25 лица.

Одобрената към момента инвестиционна програма на общината е публикувана на следния интернет адрес: http://bgregio.eu/programirane-i-otsenka/mrrb.aspx / http://www.haskovo.bg/article/7386/investicionna-programa-na-obshtina-haskovo-2014-2020

Заявленията за участие в работната група се изпращат до кмета в срок до 31 януари.

Hеусвоеният ресурс е 3 194 648 лв., като тези пари ще бъдат за довършване на социалните блокчета, саниране на обществена сграда и енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. По проекта за социалните блокчета вече се работи.

За догодина отново се очаква свободен ресурс, като се приемат идеи основно за Енергийна ефективност на сгради и социална инфраструктура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.01.2018 16:57 16:57

Тия овци в общината, начело с най-големия кметски овен , не знаят кво да правят. Щели да питат хората. Абе малоумници , тъпи нагаждачи и некадърни слагачи гербаджийски, що не се омитате вече от тая община ,писна ни от вас и простотиите ви. С едни кучета не можете да се опраите ,инвестиционни програми седнали да мислят головодници

http://bgregio.eu/programirane-i-otsenka/mrrb.aspx/http://www.haskovo.bg/article/7386/investicionna-programa-na-obshtina-haskovo-2014-2020
http://bgregio.eu/programirane-i-otsenka/mrrb.aspx/http://www.haskovo.bg/article/7386/investicionna-programa-na-obshtina-haskovo-2014-2020
16.01.2018 17:11 17:11

The page cannot be found

Back to top button