Спорт

Пет от баскетболистките на шампиона вече тренират с „Хасково“

Пет от най-младите баскетболистки на „Хасково 2012“, който прекрати участието си в първенството, вече започнаха тренировки с клуб „Хасково“. Haskovo.info съобщи за подготвяното преминаване на момичетата още в края на миналата седмица.

Мариела Чиликова, Сара Димитрова, Мелиса Аптула, Мария Жекова и Каролина Зидарова от днес вече тренират с клуба в спортна зала „Дружба“. Момичетата бяха представени пред състезателите в школата от треньора Янко Желев.

Баскетбол

В същото време спортният директор на „Хасково 2012“ Станислава Станкова подари на клуб „Хасково“ баскетболни топки и уреди на клуба, в който вече тренират досегашните й състезателки.

По информация на Haskovo.info Милена Томова от тима на шампионките ще продължи кариерата си в Турция, Вили Крачолова – в Испания, Катя Рудева и Цветомила Петрова най-вероятно ще прекратят кариерите си, а Зорница Костова ще изчака евентуално възраждане на закрития „Хасково 2012“ от новия състезателен сезон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бероец
Бероец
16.01.2018 22:02 22:02

Дайте повече яснота дали ще има или не … От кого зависи от метереологичната обстановка,валежите националната лотария в лицето на Захари Бахаров,общинския съвет или настроението на калинките примерно :):):) Проект Димитровград баскет ще го бъде или да гадаем по звездите:):)

Янков
Янков
17.01.2018 8:45 8:45

Сегашната администрация на Общината, мислят само как да „печелят“ проекти ,и да целуват задните части на Б.Б. ,Цв.Цв. и Д.Д. Никой не помисли за тези прекрасни спортистки, и техните треньори. Такова малоумие няма никъде – шампиона на страната, да се закрие, поради липса на средства. Къде е федерацията, къде са спонсорите ??? Когато момичетата мачкаха наред, всички се наредиха за снимки. А сега – пълно мълчание.

футболист
футболист
17.01.2018 9:16 9:16

Абе Левски и ЦСКА община София ли ги спонсорира или Берое взема пари от община Стара Загора- това са професионални клубове и си имат спонсори. Защо общината да се грижи за професионалния спорт-
едно време като футболния Хасково беше в А група общината ли дааваше пари и защо е даде да си остане отбора??? Всъщност защо не проверите дали тоя велик Хасково 2012 е давал пари за наем на зала Дружба, която бяха си присвоили всички се съобразяваха с тях нали за“звезди“. Вижте им само тяхната съблекалня е ремонтирана а другите -е те не са „звезди“ Тоя ремонт те ли са си го платили? Бяха едни галеници на общината, стига им толкова. Нека да тренират децата пък каките като искат професионаленотбор да си намерят спонсори не да чакат наготово.

Бероец
Бероец
17.01.2018 21:42 21:42

Наистина много несериозно отношение от страна на общината това само в България го има колективни спортове печелят титли и вместо да се използва и надгражда се получава обратния ефект .И сега чакайте медали да дойдат когато цъфнат налъмите … Другата страна на медала вече бившия клуб да даде отговор за прозрачно управление на финансите разходи и т.н.

Back to top button