Хасково

Помпена станция остана без ток заради вятъра, падна светофар в Хасково

Помпена станция „Узунджово“ 2 е без ток от 3 часа тази сутрин, съобщиха за Haskovo.info от ВиК.

По тази причина без вода са хасковските квартали „Младежки хълм“, „Хисаря“, „Македонски“ и части от „Тракийски“.

От EVN съобщиха за Haskovo.info, че имат прекъсване в района на Узунджово заради силния вятър, като аварийните екипи работят по отстраняване на проблема.

Вятърът събори тази сутрин част от светофарната уредба на хасковското кръстовище между улиците „Георги Кирков“ и „Дунав“. От областната противопожарна служба съобщиха, че засега няма сериозни инциденти покрай силния вятър, като сутринта са били на 3 сигнала за паднали и опасно надвиснали ламарини от сгради. По някои улици на града има контейнери за боклук на пътното платно, а по тротоари под сградите пада мазилка и други предмети.

Тази сутрин ученици от ФСГ „Атанас Буров“ сигнализираха за студени класни стаи на третия етаж в гимназията. От ръководството на ФСГ обясниха, че са имали прекъсване на тока, което се е отразило в отоплянето на сградата, но гарантираха, че сега всички стаи са топли.

Haskovo.info припомня, че за днес е обявен жълт код за силен северозападен вятър с пориви до 90 км/ч.

Вятър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button