Любопитно

Моделът Гергана Тонозлиева: Индия учи как да излезем от материалния свят на Европа

Моделът Гергана Тонозлиева от Димитровград се завърна от тримесечен престой в Делхи, Индия, където изпълни договор с модната агенция Relume Dreams.

Гергана снима фешън видео за списание „Cosmopolitan“, участва във фешън шоу за „Маrks and Spencer“, като засне и каталози за дизайнери.

Гергана

„Индия не е за всеки. Хората са страшно мили и гостоприемни. Просто е страшен сблъсък на манталитети. Но човек може да научи много от тях. Най-вече как да бъдем по-добри и да излезем от материалния свят, в който живеем в Европа“, разказа за Haskovo.info Гергана.

Димитровградчанката е впечатлена и от индийската кухня, най-вече от сладкишите в нея. „Там аз намерих не просто приятели, а семейство в тяхно лице. Беше страшен шок в началото – цялата тази мизерия и навалица по улиците, огромния трафик. Но се свиква. Попаднах на страхотни хора, които бяха до мен във всяка ситуация и не ме оставяха сама.

Гергана

След едно такова пътуване никога не можеш да бъдеш същия човек. Тези хора ме оцениха заради човека който съм, а не заради това как изглеждам, колко пари изкарвам или как могат да бъдат облагодетелствани от мен“, впечатлена е Гергана.

Сега моделката е в България, за да си вземе изпитите в университета, като през лятото й предстои дипломиране. Междувременно, Гергана снима и календар за агенцията си „Амоделскаутинг“, като имаше и кастинг за филм.

В края на февруари се очаква Гергана Тонозлиева отново да замине за модни ангажименти в Азия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
22.01.2018 11:39 11:39

Ами щом е толкова добре в Индията да си остане там при манговците и при змиите защо се връща Ние и тука си имаме манговци но поне няма –––КОБРИ

Анонимен
Анонимен
22.01.2018 15:28 15:28
Отговор до  unocha _bleden @abv bg

Не иска да живее извън материалния свят на Европа.
Иначе на дървена философия го докарва.

Back to top button