Регион

Затвориха „Марица“ за отстраняване на падналия от моста камион, 15 км опашка на границата

Временно е ограничено движението по автомагистрала „Марица“ между Любимец и Харманли в посока Капитан Андреево, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут по път I-8 Харманли – Любимец.

Причината е отстраняването на катастрофиралия камион, който вчера падна от моста на магистралата. Вече е вдигната кабината на тира, като предстои и отстраняването на ремаркето. Очакванията са до 2 часа работата да приключи и движението да бъде възстановено.

В същото време големи опашки се образуваха на ГКПП „Капитан Андреево“. Колоната от тирове на изход е с дължина около 15 км. Дълга е и опашката от турска страна. За последното денонощие на вход са обработени 1000 камиона, а на изход – 700.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button