Външни публикации

Революция във ваните за хидромасаж

Наскоро проведено, задълбочено проучване на световния пазар за хидромасажен релакс „Hydromassage Baths Market“ отрази състоянието на пазара на хидромасажни вани и конкурентния пейзаж в световен мащаб.

Докладът анализира важните фактори на пазара на вани, базирани на настоящата индустриална ситуация, пазарни изисквания, бизнес стратегии, както и перспективите за бъдещето от различни ъгли в детайли.

Докладът също така представя прогнозите за пазара на хидромасажни вани от 2018 до 2023 г. – а именно революционни технологии и вградени най-модерни функции.

Защо все повече иновации се интегрират в разработването на хидромасажни вани?

Ваните се превръщат в тренд и всеки SPA и Фитнес център предлага на клиентите си хидрорелакс. Преди всичко, хидромасажните вани имат терапевтичен ефект и се предписват като лечение при редица заболявания на опорно-двигателния апарат, както и на периферната нервна система.

Лечебното действие на хидротерапията е познато още в древна Гърция, където ваните са използвани за лечение на редица заболявания. Днес, те освен че оказват лечебно действие и мускулна стимулация имат и релаксиращо действие.

Видове хидромасажни вани

БТЛ Индъстрийз, международна компания, която предлага медицинска техника и оборудване на нашия пазар, има своя хидротерапевтична линия с богат асортимент от вани за хидротерапия, покриващи нуждите, както на медицинските, така и на спа центровете. Ваните комбинират елегантни форми с множество вградени функционалности за качествен хидромасаж, допринасящ за релаксацията на мускулите, повишаване на кръвообращението и намаляване на мускулната болка и напрежение.

Част от портфолиото включва:

BTL-3000 Alfa 70 Deluxe – вана за хидромасаж и въздушен масаж, със сензорен контрол, 8 хидромасажни дюзи, 30 хидромасажни микро-дюзи и 122 дюзи за въздушен масаж.

Kappa 20 – вана за подводен масаж – 8 хидромасажни дюзи, 24 хидромасажни микро-дюзи

BTL-3000 Балнео вана с интегрииран панел – неръждаема стомана за минерална вода и перлен масаж.

Балнеолечението и хидротерапията се препоръчват за широк спектър заболявания, включително и кожни, ето защо, хидромасажните вани намират широко приложение, както в уелнес центрове, така и в болнични заведения.

Back to top button