Хасково

Читатели: В грипа се разлива храна за децата ни без маски и ръкавици

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че в разливната на млечната кухня на Веспрема в Хасково жените разливат храната без ръкавици и маски.

Според родителите, това е недопустимо в грипната вълна в Хасково. Хората се притесняват, че храната на децата им може да бъде заразена от някой болен от персонала.

В същото време родителите имат претенции и за качеството на храната. Имало случаи, когато в картофеното пюре намирали обелки от картофите.

Недоволните хора заявиха, че ще сигнализират по проблема и Регионалната здравна инспекция в Хасково. От РЗИ обясниха пред Haskovo.info, че засега в Хасково не е обявена грипна епидемия и не са взети противоепидемични мерки. Отделно, грипът се предава по въздушно-капков път и човек не може да бъде заразен през храната.

От общината заявиха, че ще проверят сигнала за разливната на „Веспрема“. По-късно от кметството съобщиха, че от понеделник всички служители в кухнята ще бъдат задължени да носят ръкавици и маски.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ТЪПАЦИ
ТЪПАЦИ
26.01.2018 22:41 22:41

Ще намерят обелка от БОЙКО ТИКВАТА в манджата

Анонимен
Анонимен
27.01.2018 11:38 11:38

Тогава защо продължавате да взимате храна за децата си от там ?

Анонимен
Анонимен
28.01.2018 10:33 10:33

Които не му харесва си готви сам .А към фирмата доставчик увеичете цената и доставяите храната в еднократна кутия.

Back to top button