Регион

Хванаха двама крадци на ток и нелегален дизел

Двама крадци на ток са хванати в Свиленград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Служители на ЕВН съобщили в районното управление, че при проверка на 2 частни абоната – на улиците „Пирин“ и „Одрин“ в града са установили неправомерно прикачване чрез метален шунт към електромерите. Така се целяло неправилно отчитане на потребената ел. енергия.

Бeзакцизни цигари и дизелово гориво пък са иззети при полицейски проверки. Хасковски полицаи са проверили дом в село Войводово, откъдето са иззели 1400 къса саморъчно свити цигари.

По същото време колегите им в Свиленград са извършили проверка на товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 49-годишен мъж от града. В товарното помещение на колата е открит съд с 2700 литра дизелово гориво, за което водачът не е представил документи за произход и платен акциз. Безакцизните стоки са предадени с протоколи от собствениците си и са им съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.01.2018 15:43 15:43

Какво стана с магазина в Конуш,така и си замълчахте.

Back to top button