Хасково

Джип Ауди и БМВ катастрофираха след Бирената, обвиняват бял Опел

Джип Ауди със старозагорска регистрация и хасковско БМВ катастрофираха на пътя след Бирената фабрика в посока от Хасково за Димитровград.

Инцидентът е станал около 15 часа. Пътуващи в БМВ-то разказаха пред Haskovo.info, че малко преди катастрофата са се движили в лявата лента, за да изпреварят тир. Непосредствено зад камиона се е движил бял Опел, който в последния момент също е започнал изпреварване.

Катастрофа

Шофьорът на БМВ-то рязко е намалил скоростта. Тогава идващият отзад джип Ауди се блъска в БМВ-то и заорава в мантинелата. Белият Опел пък продължил движението си без да спре до катастрофиралите коли.

При инцидента няма пострадали, само материални щети по колите. Две патрулки са на мястото на катастрофата, като полицаите изясняват точните причини за инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПАК
ПАК
28.01.2018 17:15 17:15

Айдаааъ,пак с ПТП-та ни отвличат вниманието от КАТАСТРОФИРАЛИЯ ГЕРБ!

Анонимен
Анонимен
28.01.2018 21:54 21:54

А може би е духнал бял вятър и келеша не е могъл да удържи колата!!!!!!!!

Back to top button