Регион

Младеж разби фотоалея, закопчаха трима с дрога

18-годишен младеж е хванат за повреда на рекламни пана, съобщават от полицията.

В събота в Тополовград той унищожил 8 двустранни пана, преставляващи фото алея, собственост на местното читалище.

За кражба пък в хасковския арест е бил 28-годишен мъж от Гълъбово. След като счупил катинар на врата, проникнал във вила в местността „Каменец“ край областния град и откраднал ел. кабели и удължители. Криминалистите са установили, че познайникът им е извършител на още 2 кражби от вили в региона. От там задигнал електрожени, кафе машина, медни части от климатик и 20 метра кабел.

Двама са задържани за съхраняващи наркотици в Димитровград. Първият е 23-годишен жител на село Брод, спрян от автопатрул с лекия си автомобил Фолксваген в града. При обиск, в младежа е открито станиолово топче с тегло 0,5 грама, реагиращо на канабис. Вторият е заловен след проверка на жилище на улица „Отец Паисий“ в града. В дома, обитаван от 39-годишен мъж са открити 20 грама метаамфетамин и електронна везна. В Хасково е хванат 33-годишен от областния град с глава „съцветие“ и грам марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button