Хасково

Арестуваха мним полицай в Хасково и трима с дрога

Телефонен измамник е арестуван при специализирана операция в Хасково, съобщават от пресцентъра на полицията.

41-годишният варненец е действал по схемата „съдействие на полицията“. Мъжът се опитал да изкопчи 6800 лв. от двама старци на 81 г., живеещи на улица „Екзарх Йосиф“. След като ги уплашил достатъчно, мнимият полицай разпоредил на старицата да хвърли парите през терасата на жилището.

В жената обаче се прокраднало съмнение, че може да е измама и напъхала в плика вместо пари – торби. Преди това сигнализирала в полицейското управление. Образуваната оперативна група, щракнала белезниците на мулето в момент на вземането на „плячката“. Задържаният е направил самопризнания. В процес на издирване е и друг негов помагач от Варна. Продължава изясняването и на други извършени от тях измами.

В Симеоновград е хванат 44-годишен мъж, в чийто лек автомобил Опел при проверка са открити 10 грама марихуана в полиетиленов плик. Също при проверка на Хюндай на пътя Хасково-Димитровград, управляван от 26-годишен жител на село Царева поляна са намерени 5 грама жълтеникаво вещество във вид на кристали – пико. В колата се е возило и 25-годишно момче от село Стамболово, в чийто дом впоследствие е намерен грам марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button