Регион

Спипаха контрабандни парфюми и обувки в тайник на автобус

1622 парфюма и 140 чифта обувки откриха митнически и гранични служители на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На входящо трасе пристига автобус с турска регистрация, пътуващ от Турция през България за Румъния. Шофьорът и пътниците декларират парфюми и обувки, с логото на световноизвестни марки, които са задържани.

Автобусът е насочен за проверка с рентгенова система, при която митничарите установяват зона с необичайна плътност. При последвалата физическа проверка те откриват в специално пригоден тайник укрити 1622 парфюма и 140 чифта спортни обувки. Продуктите са имитации на световноизвестни търговски марки.

Установено е, че контрабандните парфюми и обувки са собственост на шофьора на автобуса, турски гражданин. Срещу нарушителя са съставени два акта по Закона за митниците: единия за опит да бъдат превозени стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи, а другия акт за наличието на тайник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button