Хасково

Хванаха шофьор с дрога, крадла проби дупка в стена

18-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 1:20 часа момчето е спряно от автопатрул за проверка на булевард „България“ в областния град. В „жабката“ на управлявания от него автомобил Ауди са намерени 8 пресовки с кафяво прахообразно вещество. Последвала е и проба с наркотест на водача, която отчела наличие на канабис и амфетамин в кръвта му.

37-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба. Преди 2 дни, мъжът проникнал през отворен прозорец в необитаема къща на улица „Роза“ в Симеоновград и откраднал преносим компютър и моторен трион. Вещите са иззети.

36-годишна харманлийка пък е задържана в момент на кражба от вила на улица „Никола Петков“. Крадлата успяла да пробие дупка в тухлената оградна стена и от двора на вилата задигнала 10 метра електрически кабел, чугунена плоча, дърводелски чук, щипки от неръждаема стомана, като вещите вече са иззети.

Кражба от автомобил е извършена на 4 февруари в Свиленград. След счупване на стъклата на предните врати е проникнато в паркиран на паркинг в града Мерцедес, откъдето са задигнати 2 якета и портфейл с документи и кредитни карти, собственост на 35-годишен софиянец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button