Регион

Предепидемични мерки за Свиленград и Тополовград, по-малко болни от грип в Хасково

Във връзка с високата заболеваемост от грип се взимат предепидемични мерки за общините Свиленград и Тополовград, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

В двете общини се преустановява дейността на детски, женски консултации, профилактични имунизации и реимунизации и профилактични прегледи, считано от 6 до 9 февруари включително. За същия период се преустановяват плановите операции и свижданията в лечебните заведения за болнична помощ.

В същото време заболеваемостта от грип в Хасково вече се понижава, допълниха за Haskovo.info от РЗИ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.02.2018 15:02 15:02

Понижава се защото децата не са на училище!!!!!! При тези високи температури вирусът се развива и връщайки се на училище рязко ще скочат разболелите се!!!!!!!!Удължете ваканцията им не ги разболявайте!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
05.02.2018 17:49 17:49

Удължете ваканцията всички приятели са ми болни.. Просто е да се скрънзим за 3 дни!

Анонимен
Анонимен
05.02.2018 20:04 20:04

Трябва да се удължи ваканцията тъкмо грипа взе да затихва.Сега ако децата тръгнат на училище отново ще се увеличат болните.Децата трябва да са на училище в Понеделник.

Back to top button