Регион

Форд блъсна майка с 2-годишната й дъщеря на пешеходна пътека

Майка с 2-годишната й дъщеря са блъснати вчера на пешеходна пътека в Димитровград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал в 18 часа на булевард „Димитър Благоев“. 60-годишен водач, управляващ лек автомобил Форд не е пропуснал пресичащите 37-годишна жена с детето и ги е ударил.

Момиченцето е с комоцио, настанено в МБАЛ Хасково за наблюдение, без опасност за живота.

Вчера в 8:25 часа е станало произшествие на пешеходната пътека на кръстовището на булевард „Съединение“ и улица „Батак“ в Хасково. 44-годишен водач на лек автомобил Ауди при приближаване към пешеходната пътека не е пропуснал движещия се по нея 58-годишен пешеходец и го е ударил. От удара, последният е със счупени ребра, контузия на бял дроб и травма на гръден кош, настанен в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Още един инцидент с пешеходец е станал в областния град вчера. В 11:45 часа на улица „Република“ 51-годишен водач на лек автомобил Шкода, при маневра на заден ход е ударил движеща се по тротоара 44-годишна жена, която е с фрактура на 5-ти ломбален прешлен на гръбначният стълб. Тя е настанена в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кауня
Кауня
06.02.2018 12:43 12:43

Ооооууу!Стига с тия катастрофи,бе!
ГЕРБ КАТАСТРОФИРАХА ДЪРЖАВАТА,БЕ МУЛЬЭООВЦИИИИ

Back to top button