Външни публикации

Футболните залози за 2018: къде, какви, как?

Футболните залагания са още един начин за потапяне в света на футбола, който носи много емоции с очаквани и неочаквани развития на мачовете, а удовлетворението от печалбите при залаганията е продължение на тези емоции. И, разбира се, във финансово и в емоционално отношение печалбите са винаги приятни. Така че запалянковците с опит, които залагат във водещи букита като Бет365 и Ефбет, винаги имат поле за изява.

Основните букмейкъри за българските играчи

Бет365 е несъмнено основният избор за българските играчи, които искат да залагат на своите любими отбори. Залозите на живо са особено привлекателни за играчите, които искат да вложат динамика в залаганията си, следейки развитието на срещата по времето, в което се играе. Предварителната подготовка с информация помага за бързо реагиране, когато се залага на живо. Препоръчваме ви да следите футболни прогнози от Мачовете.ком

От две години Бет365 има лиценз за България и това прави букито още по-достъпно за българските играчи. Дори да не владеете добра английски език, можете да използвате българската версия. Мобилният сайт ще добави улеснение, за тези, които предпочитат да залагат чрез мобилни устройства. Българската версия предлага всички бонуси, с които по принцип букито радва клиентите си.

Другият основен букмейкър за българските играчи е Ефбет. Това е първият лицензиран букмейкър за българските играчи, но не само това е причината за популярността му. И тук ще намерите залози на живо, както и атрактивни бонуси, които започват с 25-процентния бонус за нови играчи. Разнообразието от залози е много голямо предимство, особено за играчи с опит, които са натрупали информация, и искат да изпитат вълненията и предизвикателствата на специалните залози. В секцията На живо, чрез избор на бутона Програма, се вижда списъкът от предстоящите срещи, така че всеки може да си планира кога да гледа на живо даден мач и да залага на него. Зареждането на сайта на Ефбет, ако използвате мобилно устройство, става бързо, затова пригответе се за залагания по всяко време, от всякъде. Не забравяйте, че можете да се подготвите за залагането с ревю от Machovete.com на Ефбет.

Както в Бет365, и в Ефбет ще намерите всички срещи от основните първенства. Особено атрактивни в момента са залозите на срещите от Световното първенство, основното футболно събитие за годината. Що се отнася до пазарите, ще откриете по-голямо разнообразие и по-добри коефициенти в Ефбет, но и Бет365 предлага достатъчно голям обхват от пазари и добри коефициенти.

Футболните прогнози – основното средство за постигане на успех за играчите

Прогнозите, които ще намерите онлайн, са важни не само за начинаещите играчи. Те се съставят от експерти в областта на футбола, с опит и непрекъснато следящи развитието на турнирите и на отделните играчи. Използвайки своите умения и информация за съставяне на прогнозите, които намираме в сайтове като machovete.com, така наречените типстъри (от английската дума „тип“, която означава „съвет“) улесняват играчите, които знаят колко полезни са ревютата им.

Информацията, която обработват типстърите, включва победите, загубите, равните резултати, отбелязаните голове и други. Въз основа на тази информация се съставят реалистични прогнози, които са в помощ на играчите, избрали да залагат на даден мач, отбор и т.н.

Последните прогнози се намират в началото на страницата. Така можете да видите най-актуалните прогнози и да направите бързо своя избор. Но освен това прогнозите се подразделят и по турнири. Това е удобно за играчи, които търсят информация за залагане на даден турнир. Не само основните футболни първенства, но и другите, например националните първенства, които не са сред водещите в света на футбола, предлагат възможности за залагания за тези, които искат да изпитат тръпката от пробването на своите умения да предвидят резултати и постижения на отбори и играчи.

Прогнозите за мачовете от Мондиал 2018

Няма запалянковци и играчи, които да не следят прогнозите за Мондиал 2018, особено към най-интересните срещи, в които ще участват водещите отбори, на основните футболни сили. Фактът, че за първи път първенството ще се проведе в източноевропейска страна, добавя допълнителен интерес за много запалянковци, включително и български. Голямо предизвикателство е да се направи прогноза за новия световен шампион, който ще бъде излъчен на световното първенство в Русия. Вярно е, че преобладаващата част от отборите са националните тимове на европейски страни, но участието на сили като Бразилия означава, че не само европейски отбор може да грабне титлата. Особено атрактивни са залаганията на това, кой ще бъде световният шампион на Мондиал 2018, но букитата предлагат и други залози, които са не по-малко привлекателни. Залогът на това, кой ще бъде водещият голмайстор, е сред тези, които се радват на най-голям интерес. Изтъкнатите играчи, които ще вземат участие в световното първенство, са доста, затова използвайте възможността да направите своя залог. Статистиката за постиженията им в последно време ще ви даде основата, въз основа на която да направите своята прогноза и да заложите на нея. А може би предпочитате да заложите на изненадващ резултат, ако интуицията ви подсказва, че такъв залог си струва. Всеки може да направи своя избор. Тръпката от вълненията е гарантирана, също и предизвикателствата, остава да заложите и да проверите успеха си.

Back to top button