Хасково

Поне 5 служби на проверка в хасковска бензиностанция заради цистерна с газ

Полиция, данъчни, митничари, пожарникари и автомобилната администрация влязоха в хасковска бензиностанция на булевард „Васил Левски“ заради цистерна с пропан бутан. Проверките на службите започнаха от снощи.

Бензиностанцията продължава да работи, а първоначално цистерната е била запечатана. Според координатора на бензиностанцията Добромир Йорданов първоначално проблемът е дошъл от това, че на цистерната е пишело „Вода“. По неговите думи, той има всички документи за горивото, но има проблем с регистрацията на самата цистерна. От НАП пък извършват проверка по документи на количеството продадено гориво и количеството доставено гориво.

Цистерна
Добромир Йорданов

Водещата служба е митницата. Съмненията им са за гориво без документи, което предстои да бъде иззето. Първоначално горивото трябваше да бъде прехвърлено в друга цистерна на митниците, но по-късно службите се отказаха заради близостта до жилищни блокове.

От пожарната пък вече са съставили акт на бензиностанцията, защото престоят на цистерна с гориво там е забранен. Глобата е от 500 до 2000 лв. Обектът е бил глобяван за същото нарушение и преди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Има ли значение
Има ли значение
08.02.2018 16:52 16:52

Бълха ги ухапала. Никой нищо не може да им направи ;)

стоян
стоян
08.02.2018 17:49 17:49

Аз съм много доволен от газта на тази бензиностанция.

Petrov
Petrov
08.02.2018 23:52 23:52

Abe zashto ne e proveriavaha kogato beshe na marin shengeto polizaia a

ЗДЗД
ЗДЗД
09.02.2018 7:41 7:41

Тази бензиностанция продава най евтиното гориво в града, по която цена се съобразяваха дори и по големите бензиностанции. Не искам да си го мисля, но ми прилича на картелен заговор поръчан от другите бензиностанции да прекратят дъмпинга на РИЛА ОЙЛ.

Back to top button