Любопитно

Джулия ще пее на фашинга на Езиковата

Младата певица Джулия ще пее на фашинга на хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“, научи Haskovo.info. Традиционният пролетен карнавал на гимназистите е насрочен за 22 февруари.

Певицата на „Пайнер“ е бивша приятелка на културиста от Димитровград Добри Делев, а по-късно и на Фики. Тя е носителка на приза за дебют на годината. Сред хитовете й са: „Искам от теб“, „Ще се върна“ и „Точка за мен“.

Haskovo.info припомня, че организацията по фашинга започна още от края на миналата година, като през ноември бяха избрани принцът и принцесата – Никола Апостолов и Теодора Иванова. Темата на фашинга е „Неон в джунглата“.

Маскираните ученици първо ще се съберат пред театър „Иван Димов“, след което пъстрото дефиле ще огласи центъра на Хасково. Всички ще отидат до физкултурния салон на Езиковата, където ще има игри и ще забие Джулия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Езиковед
Езиковед
09.02.2018 7:34 7:34

„ Неон в джунглата” и пайнер певица?!?!?!Омемях…а тази гимназия беше училището с най-много различни, свободни, умни ученици. Идиокрация!

Back to top button