Община Хасково обяви нови конкурси за секретар и шефове на дирекции

Хасково
Община

От община Хасково за пореден път обявиха конкурси за ключови длъжности в кметството.

С конкурс се търси секретар на общината, директори на дирекциите “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост” и “Администрация и правно-нормативно обслужване”, както и началник отдел “Архитектура, градоустройство и кадастър”.

Haskovo.info припомня, че последно конкурсите бяха прекратени на 12 януари със заповед на кмета Добри Беливанов заради становище от Инспекцията по труда, след сигнал на граждани, че е погрешно предварителното разработване на концепциите на кандидатите. В конкурса за директор на Архитектурата пък никой от двамата кандидати не беше допуснат.

Още новини

loading...

15 коментара

 • Керимова,Налбантова,Петев,Колев давайте,цирка започва.

  • Крайно време е Янко Петев/Тъпото/ да си ходи стига е изнудвал гражданите за рушвети,както и джуджето-мазник и натегач Румен Тинчев.

   • Тая тъпа герберска сага втръсна на всички. Беливанов е дъртофелник без мозък, ама тия дето ни го натресоха гербаджийски лекета са още по за сгадане. Вън от Хасково!

 • Дано на този конкурс се явят кадърни хора- НОВИ. ако пак са старите дори да са кадърни пак ще има обвинения че конкурса не е честин, че тяхне ги бива..само дано са нови имена

 • А за ученическото общежитие няма ли обявен конкурс. Там директорът не пенсионира пом.директорката Насенка, защото му е любовница. Чакаме от години това да се случи, ама не. Е когото е властта, той е закона. Недосегаеми.

 • Абе тоя дъртак ни отне петъка-от ден на майстора го обърна в ден на дъртака.

 • Отдавна трябваше да го уволнят тоя крадец директора на ученическите общежития.

 • А конкурси за директори на детски градини ще има ли? Защо държат още пенсионерки на поста?

 • Какви конкурси,какви обществени поръчки…?Те един жребий за мартеници не могат да проведат законосъобразно и не си го отменят въпреки жалбите на хората,че конкурси..за 10-ти път вече конкурси обявяват и пак ще си ги отменят и така още две години и ще го избутат

 • Заплатите в общината са над 2000 лева на началниците с рушвета ,а кмета Беливанов взема повече, а и отгоре рушветец ,абе червей ше го дъни лингурина Беливанов скоро много скоро. Обича мазни тлъсти червени комунистки кат доктор Станчева която с другарката Таня Захариева обикаляха света в командировки платени от нас за над 5000 лева за двете мръсници само за седмица

 • Хайде бе Колев, пенсионирай го това Насенце. Какво като ти е любовница. Стига си се излагал. Тя като баба Цола до 100 години ли ще работи за големите пари само. 20 години те води за ……………носа. Много стана тоя резил. Засрамете се най -сетне. Заради нея се съсипа живота на толкова много хора. За вас закони няма ли.

 • Налба нтова не може да говори ръководител ще става,две думи като каже целия сиоросен от нейните слюнки.Егати избора на Беливанов,аз съм имал служебни контакти с нея е направо отврат.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.