Хасково

НАП запечата бензиностанция в Хасково заради данъчно нарушение

Бензиностанция на ул. „Стара планина“ в Хасково беше запечатана от инспектори на Националната агенция за приходите тази вечер. Причината за административната мярка е данъчно нарушение, обясниха пред Haskovo.info от офиса на НАП в Хасково.

БензиностанцияСлед установяване на нарушение търговските обекти подлежат на запечатване, а това се обявява и в списък в сайта на агенцията. В случая след установяването на нарушението данъчните са започнали щателна проверка. И заради нея е нужно запечатването на бензиностанцията, за да не изчезнат документи например, обясниха от НАП.

Днес са били извикани и служители на агенцията по метрологичен и технически надзор, които да прегледат уредите на обекта, които са под техен контрол.

Бензиностанцията ще остане запечатана до 17:30 часа в понеделник, става ясно от залепените на обекта съобщения на НАП. От улицата обаче по никакъв начин не личи, че бензиностанцията не работи и автомобили влизат непрекъснато вътре.

Бензиностанция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тоя път се пиша АНОНИМЕН....
тоя път се пиша АНОНИМЕН....
09.02.2018 21:41 21:41

Бас!!!БАААС!!!!
ЧЕ НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ДОСТАТЪЧНО НА ГЕРБЕРИТЕ!!!!БААААС,БЕ КАУНЬЕЕЕ!!!

Митю Клявката
Митю Клявката
09.02.2018 21:55 21:55

Крали,крали па на Делянка не плащали

Анонимен
Анонимен
10.02.2018 8:01 8:01

Колко ли кинти им е искал Делянчо и не са му дали?

Back to top button